Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărarea produsului fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Renunțarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de tur- retur vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la retur. În cazul când plata s-a făcut cu un card bancar, rambursul se va face numai în acel cont aparținând cardului.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi revândut ca și nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea produsului în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultata din vânzarea produsului ca second-hand fie la opțiunea clientului ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Nu pot fi returnate produsele care au fost aduse pe comandă (Comanda speciala este definita ca fiind lista de produse comandata de către Cumpărător și care nu se afla în stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe bază unei comenzi ferme și a plății unui avans, în termenii agreați de părți. Furnizorul îl va informa pe Cumpărător dacă oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.).

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicându-se definițiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

 

FORMULAR DE RETUR

Pentru returnarea produsului trebuie să notificați în scris acest lucru, în termen de 14 zile, prin utilizarea formularului de mai jos.

După completarea formularului de retur, vă rugăm să trimiteți pachetul prin Fan Courier (https://www.fancourier.ro/courier/), către Southside SRL, tel. 0756-164-908, Str. Dragoș Vodă nr. 96A, Ilfov, Voluntari, România.

IMPORTANT: Taxele pentru retur sunt suportate de către client. Nu vom accepta colete retur cu plata la livrare.